Over ons

Horecavoertuigen

Horecavoertuigen is de overkoepelende naam van de organisatie achter verschillende foodtrucks en een eventorganisatie. Geboren uit passie en een natuurlijke onrust om iets unieks neer te zetten. Geïnspireerd door de opkomst van leuke initiatieven op het gebied van streetfood.

Wij hebben wagens, barren, terassen en een grootnetwerk in foodtrucks die zich onderscheiden van de gevestigde orde op het gebied van hoe ze eruit zien maar ook zeker in het assortiment dat we bieden.

Catering 

Heb je een droom of idee? Neem ons mee en laat ons vertellen wat we voor je kunnen betekenen. We weten als geen ander dat een evenement een echte belevenis moet zijn. Zowel groot als klein.

Speciaalbier op festival 2

De Horecavan

De Horecavan richt zich op het ontdekken en promoten van de betere koffie

Koffie drinken bij de Horecavan is een beleving. Wij nemen de tijd voor onze gasten, zorgen voor de perfecte service, fijne sfeer en gebruiken kwalitatief hoogstaande bonen. Met deze foodtruck zetten de barista’s in een handomdraai de lekkerste espresso, latte art cappuccino en andere koffie specialiteiten. Met de Horecavan haalt u een stukje vakmanschap en de passie voor een ultiem kopje koffie in huis voor uw Event, Catering, Festival of Beurs. De Koffiebus wordt altijd gebracht op een trailer. Deze trailer heeft ook extra mogelijkheden voor het meenemen van een koeling of extra tafels.

De barista’s van de Horecavan geven ook regelmatig barista trainingen aan horecabedrijven maar ook aan thuisbarista’s

Koffie malen promobus horecavanKoffie aandrukken promobus horecavanMelk opschuimen promobus horecavan   Barista op de beursLatte art barista horecavan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *